Man, neem toch gewoon een sim only abonnement

Alhoewel we er dan financieel misschien niet zo heel erg goed voor staan, is de smartphone nog steeds altijd erg populair. Een nieuwe iPhone wordt gewoon aangeschaft, en nieuwe abonnementen worden nog steeds besteld. Mensen blijven hier toch graag geld aan uit geven. Maar wist je dat je vaak veel goedkoper kunt bellen? Veel mensen zijn nu toch tussen de €30 – €50 per maand kwijt voor hun telefoonrekening. Een flink bedrag, zeker als ik je vertel dat je ook een abonnement kunt hebben voor €20 per maand (inc. mobiel internet). Ja, dat scheelt toch al snel enkele honderden euro’s per jaar!

Sim Only de oplossing voor dure telefoonrekeningen

sim only internet abonnementMet een sim only abonnement krijg je (zoals de naam eigenlijk al zegt, alleen een sim kaart). Dit is gewoon een reguliere sim kaart zoals je die ook bij een telefoon hebt. Deze stop je in je huidige toestel, en je kunt bellen. Het mooie ervan is dat je vaak ook nog je huidige nummer kunt behouden. Wil je een Sim Only internet? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Met een sim only is het zelfs mogelijk om onbeperkt online te gaan. Iets dat bij veel reguliere providers niet meer mogelijk is.

Waarom goedkoper?

De reden is eigenlijk heel erg simpel. Met een sim only betaal je niets voor je telefoon. Alhoewel veel providers je graag willen laten geloven dat je een gratis telefoon krijgt, is dat vaak niet waar. De telefoon betaal je gewoon in termijnen (verwerkt in je abonnementsprijs) af. Met een sim only internet abonnement heb je hier geen last van. Je betaald enkel voor de minuten, en de internetbundel die je bij je abonnement hebt afgesloten. Er zijn verschillende providers die dit abonnement kunnen aanbieden.